Iskolai programok

Iskolai bajnokság vagy gólyatábori sárkányhajózás? Ha az osztály mozgalmas kalandra vágyik, egész napos vagy több napos programot is szívesen szervezünk a Velencei-tavon.

Képzeld csak el, ahogy a tóparton állsz, nézed a hatalmas, sárkányfejet viselő hajót, és egyszer csak azon veszed észre magad, hogy osztálytársaiddal együtt már a habokat szelitek, szépen, egyszerre evezve. Túrátok végén pedig még versenyeztek is egyet a többi csapattal, és ti nyertek. Izgalmasan hangzik, ugye?

Osztálykirándulásokra kiváló programlehetőség a sárkányhajózás, mivel a közös kalandok közelebb hozzák egymáshoz az osztálytársakat. A hajóban egyszerre evezve, vidám hangulatban hamar belejöhetnek a diákok a sárkányhajózásba, amely többek között odafigyelésre is tanítja őket. Nagy élményt jelent számukra a nyílt vízen vagy éppen a nádasok között történő evezés, nem beszélve a versenyzésről, amely (igény szerint) rájuk vár a program végén.

Iskolai bajnokságot is szívesen szervezünk, ennek esetén előzetesen edzéslehetőséget biztosítunk a csapatoknak, akik aztán a bajnokság napján már biztos technikai tudással állhatnak a rajtvonalhoz.