Evezz velünk!

A sárkányhajózás edzettségre való tekintet nélkül mindenki számára szórakoztató szabadidős program, csupán kitartásra van szükség hozzá. Próbáld ki Te is!

Az evezés technikája egy rövid oktatás után bárki számára könnyen elsajátítható, a sárkányhajó nagyon stabil, de mindenkinek biztosítunk mentőmellényt.

Flottánk 14 db 21 fős és 4 db 11 fős Champion és Elite típusú hajóból áll, ezzel miénk a legnagyobb sárkányhajó bázis az országban! Egyszerre több mint 300 fő is a vízen lehet, de váltva akár több száz fő is evezhet például egy nagyobb versenyen.

Hogyan evezhetsz velünk?

 

Vízitúra

Ez ám az igazi csapatépítés! A vízitúrán a Velencei-tó nádrengetegének világát mutatjuk meg sárkányhajós  evezés közben, amely általában egy óra. A  résztvevők úgy sajátítják el az evezés technikáját, hogy közben megtanulnak csapatként egyszerre, egy cél érdekében együtt dolgozni – esetünkben evezni.

Igény esetén szívesen szervezünk hosszabb túrát vagy alkonyi és esti túrát is!

reszletek_gomb

 

Sárkányhajózás iskoláknak

Iskolák számára szívesen szervezünk iskolai bajnokságot vagy gólyatábori sárkányhajózást, egy napos teljes programkínálattal. Igény szerint akár több napos programot is össze tudunk állítani kirándulásokkal, és szállást is tudunk ajánlani.

reszletek_gomb

 

Sárkányhajózás cégek részére

Szívesen vállaljuk dolgozói családi napok, csapatépítő tréningek rendezését is, természetesen sárkányhajózás formájában! Minden évben visszatérő vendégként köszönthetjük például a Videoton és a Denso cégek munkatársait a nálunk szervezett éves családi napokon.

reszletek_gomb

 

Verseny

A sárkányhajó versenyekhez legalább két csapat kell. A versenytáv általában 200 méter, de lehet 500 méter, illetve 2000 méter is. A  leglátványosabb az, ha egyszerre 4-8 hajó versenyez egyszerre.

reszletek_gomb

 


 

A Velencei-tó nyugodt környezetének köszönhetően nálunk a szezon (időjárástól függően) márciustól novemberig tart. Ebben az időszakban bármikor szívesen visszük az érdeklődőket sárkányhajózni előzetes bejelentkezést követően!

A Velencei-tó körüli egyéb lehetőségekről is szívesen adunk tájékoztatást, vagy itt is böngészhetsz >>